www.restaurangbellevue.se
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


World Wide Shipping

Vi skickar över hela världen om du bor någonstans under pålägg eller bosatt i en krigsmån Vi kan ha problem med att skicka till dig. För out-of-the-way destinationer och leveranstid kan vara försenad. Fraktkostnader

Vi levererar varor via DHL.TNT.UPS.FEDEX. EMS.Our lager ofta väljer bästa och snabba och säkra sätt att skicka varor till dig.

Leveranstid

Vanligtvis skickar vi ut din beställning inom 12 timmar. Och det tar 3-5 dagar på vägen beroende på destination.

Returpolicy

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Alla beställda föremål här ligger nära ordet här "vad du ser på vår hemsida är vad du får på 7days". Innan du har lätt att byta ut och returnera, måste du kontakta oss med returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna. Feedback nu! Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser.

Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig efter att du fått vår feedback här!

Avbryter din beställning

Du har rätt att avbeställa din beställning innan du levererar! Men du måste kontakta oss i tid. Om du har slutfört vår kassaprocess och din beställning ännu inte har skickats, avbryter vi din beställning omedelbart och återbetalar dig. Om du vill avbryta din beställning efter delivery.we kan inte återbetala pengar till dig. Hur förstår du det som leder till skador.

utbyten

Vi accepterar utbyten inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta ut varor till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar. Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.restaurangbellevue.se